نبايد پاسخ جنايت اسرائيل در غزه تنها در سرزمين هاي اشغالي داده شود
شريعتمداري با تاکيد بر اين که صهيونيست ها در هيچ جاي جهان نبايد امنيت داشته باشند، اظهار داشت : نبايد پاسخ جنايت اسرائيل در غزه تنها در سرزمين هاي اشغالي داده شود چون وقتي مسلمانان امنيت ندارند، چرا بايد صهيونيستها امنيت داشته باشند.
حسين شريعتمداري مديرمسئول روزنامه کيهان در گفت و گو با خبرنگار سياسي "مهر"، لازمه يافتن راهکار مناسب براي مقابله با جنايات وحشيانه رژيم صهيونيستي را ارزيابي دلايل حمله به غزه دانست و گفت : شواهد نشان مي دهد که حمله به غزه، بر خلاف آنچه که صهيونيست ها ادعا مي کنند، ناشي از اقتدار نيست بلکه به علت وحشت اين رژيم از روند رو به رشد مقاومت است.
وي افزود : حماس با تابلوي ادامه مقاومت مسلحانه و به رسميت نشناختن اسرائيل با استقبال گسترده مردم روبرو شد و دولت قانوني تشکيل داد که اين ضربه بزرگي به اسرائيل، آمريکا و متحدانشان بود چرا که تصور مي کردند فلسطيني ها از مقاومت سرخورده شده اند.
اين تحليلگر سياسي تصريح کرد : هنگامي که حماس با صراحت اعلام کرد که به مقاومت ادامه خواهد داد، اسرائيل و متحدان اروپايي و آمريکائيش کمک هاي مادي متعهد شده شان را به دولت حماس قطع کردند اما باز هم حماس به خواسته نامشروع آنان تن نداد و کشورهاي اسلامي نيز در حمايت از دولت فلسطيني کمک هاي مالي ارسال کردند.
سازمان ملل اساسا نفعي براي مردم ندارد چرا که تمام قوانين آن به نفع زورگويان تفسير مي شود و در جريان حمله اسرائيل به غزه نيز تنها به يک ابراز تاسف اکتفا کرد
شريعتمداري ادامه داد : آنان سعي داشتند دولت حماس را از لحاظ سياسي منزوي کنند اما ايران، روسيه و سوريه از مقامات اين دولت دعوت به سفر کردند و در عين حال شاهد شتابگيري مقاومت هستيم و حمله رژيم صهيونيستي به نوار غزه ريشه در وحشت اين رژيم از گسترش مقاومت دارد که در دستگيري 10 وزير و 30 نماينده فلسطين اين مساله کاملا هويداست.
وي خاطرنشان کرد : اگر بپذيريم حمله اسرائيل به نوار غزه ناشي از ترس اين رژيم از دولت حماس بوده نه نشان دادن قدرت، خواهيم ديد که راهکارهاي مقابله با اين حمله نيز بيشتر و بهتر در پيش رو ديده مي شود.
مديرمسئول کيهان با بيان اين که کوفي عنان چند هفته قبل ابراز نگراني کرده بود که چرا آنقدر که به فوتبال اهميت داده مي شود به سازمان ملل توجه نمي شود، اظهار داشت : سازمان ملل اساسا نفعي براي مردم ندارد چرا که تمام قوانين آن به نفع زورگويان تفسير مي شود و در جريان حمله اسرائيل به غزه نيز تنها به يک ابراز تاسف اکتفا کرد.
وي به لزوم بهره برداري کافي جهان اسلام از قدرت خود اشاره کرد و افزود : با تشکيل جلسه اضطراري سازمان کنفرانس اسلامي، کشورهايي که با اسرائيل روابط اقتصادي دارند مي توانند آن روابط را قطع نموده و حداقل رابطه با حاميان اين رژيم را در سطح قابل توجهي کاهش دهند و احضار سفراي کشورهاي حامي اين رژيم در ممالک اسلامي نيز از ديگر راهها است اما همه اينها از راهکارهاي معمولي است.
شريعتمداري با بيان اين که بايد امنيت از صهيونيستها سلب شود، گفت : بايد جهان اسلام تصميم بگيرد و بر اين تصميم خود پافشاري کند که نبايد پاسخ حملات وحشيانه اسرائيل تنها در سرزمين هاي اشغالي داده شود، بلکه هيچ صهيونيستي در هيچ جاي جهان نبايد امنيت نداشته باشد چون وقتي مسلمانان امنيت ندارند، چرا بايد صهيونيستها امنيت داشته باشند.
اين تحليلگر سياسي با اشاره به موثر بودن اين راهکارها تصريح کرد : جنايات رژيم صهيونيستي علاوه بر آن که ملل مسلمان را مصمم مي کند، بلکه ملتها دولتهاي سازشکار خود را تحت فشار قرار مي دهند که اين تزلزل در دولتهاي سازشکار به نفع نيروهاي اسلامگرا خواهد بود.